Schrijfgroepen

Gezamenlijk online aan de slag

Onder leiding van een van de Schrijfmeesters werk je samen met je collegaschrijvers – niet meer dan zes – aan je manuscript. Maandelijks lever je maximaal 3000 woorden in. Tijdens de online bijeenkomsten bespreekt de groep elkaars werk. De Schrijfmeester geeft advies en feedback. Deze bijeenkomsten zijn zonder uitzondering levendig en inspirerend. Er wordt meegedacht over de ontwikkeling van je verhaal en hoe het anders of beter zou kunnen. Na vier bijeenkomsten telt je manuscript maar liefst zo’n 12.000 woorden. Eventueel kan worden besloten tot een vervolgschrijfgroep.

Wat verwachten we van jou?
Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst lever je een samenvatting van hooguit twee A4’jes van je verhaal aan. Die wordt gedeeld met je collegaschrijvers. Daarnaast lever je het begin van je verhaal aan (maximaal 2.000 woorden).
Vervolgens deel je maandelijks 3.000 woorden met je collegaschrijvers en met je Schrijfmeester. De deadline hiervoor is steevast een week voor de volgende bijeenkomst. Je leest in die week het werk van de anderen voor de mondelinge feedback tijdens de volgende bijeenkomst.

Wat krijg je van ons?
– 4 x een online bijeenkomst van drie uur.
– 4 x 3.000 woorden van je verhaal geredigeerd door je Schrijfmeester.
– Tips en grondige analyses van zowel je werk als je synopsis. 

Kosten: € 595,00

Eerstvolgende startdata:

 

zaterdag 22 januari 2022  Uitgesteld i.vm. corona

zaterdag 5 maart 2022

 

Bel voor meer informatie 06 51036355 of stuur een bericht: